Home / Impressie Zorghuis Leeuwarden, Noordvliet

Impressie Zorghuis Leeuwarden, Noordvliet

Zorghuis Leeuwarden, Noordvliet heeft vijftien appartementen, twee huiskamers en algemene ruimtes.

De Zorghuis appartementen zijn op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Alle appartementen hebben de voordeuren aan het Atrium.

De appartementen zijn erg ruim, 65m2, een ruime hal, woonkamer met keuken, ruime slaapkamer en aangepaste badkamer. Ieder appartement heeft een eigen balkon.

Er is in een appartement op de eerste verdieping aangepast tot een huiskamer met eigen keuken voor ongeveer 7 personen en een teampost voor het Zorghuis team. Voor bewoners die graag in een rustige omgeving willen verblijven. In het Atrium komt een tweede ruimte voor een groep met een keuken en ruimte voor verschillende ‘belevingsplekken’. Dit is een ruimte waar meer gebeurt en reuring is.

Onze beneden buren zijn oa deelnemers van het Odensehuis Gerard Smit. Een inloophuis voor mensen met (beginnende) dementie en hun naasten. Zij worden begeleid in hun leven om zolang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Hier kan men elkaar ontmoeten en ook activiteiten samen doen. Net waar de behoefte ligt. Onze bewoners kunnen ook meedoen in het Odensehuis.

Zorghuis Leeuwarden, Noordvliet is vlakbij het winkelcentrum en voorzieningen op het Cambuurplein en ‘De Centrale’ aan de Archipelweg. Het centrum van Leeuwarden is ongeveer tien minuten lopen. De bus stopt voor de deur van Noordvliet 441. Er is voldoende parkeer gelegenheid rondom het Zorghuis.

Top