Home / Hoe zien ze er uit

Hoe zien ze er uit

plaats-zorg-samenlevingEen Zorghuis staat midden in de samenleving, in het centrum van een dorp of buurt. Dichtbij alle winkels en voorzieningen.

Er is plaats voor circa 16 bewoners met elk een eigen appartement met eigen sanitair en appartementen voor echtparen waarvan (minimaal) één van de partners dementerend is. Er is plek voor twee leefgroepen van zo’n 8 bewoners. Per groep is een ruime huiskamer en leefruimte met een ruime keuken waarbij het toezicht op de huiskamers goed mogelijk is.

Wonen in een Zorghuis betekent dat u zoveel mogelijk kunt blijven leven zoals thuis. U kunt uw appartement inrichten naar eigen smaak en gewoonten.

In een Zorghuis huurt u uw eigen appartement en leeft u samen met ongeveer 16 (of 2 x 8) andere bewoners.

U komt mogelijk in aanmerking voor huurtoeslag.

Samen met ons team van vakkundige en betrokken mensen draait u zoveel mogelijk mee in het gewone huishouden. Wij koken bijvoorbeeld zelf en samen met u bespreken we waar u zin in heeft om te eten en te drinken. We doen de boodschappen bij de plaatselijke bakker, slager, supermarkt en natuurlijk kunt u ook mee om boodschappen te doen.

Wanneer u bijvoorbeeld ontspanningsactiviteiten wilt ondernemen helpen wij u hier invulling aan te geven. De activiteiten kunnen zowel in- als buiten het Zorghuis plaatsvinden.

Ons Zorghuis Team draagt bij aan uw kwaliteit van leven, zij zijn vakkundig in de zorg, ondersteunen in het huishouden en ondersteunen met raad en daad omtrent vragen die er bij u zijn. Wij vinden het belangrijk dat uw mantelzorger(s), ook nadat u bij ons bent komen wonen, een grote rol in uw leven blijft spelen.

Meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over een (specifiek) Zorghuis, de betaalbaarheid en de (zorg)mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

U kunt direct contact opnemen met ons via info@mailznn.nl of telefonisch via Tietsjannie Hamstra. Klik hier voor contact gegevens.

Top